Upoznajte nas

Od malih nogu glazba je uvijek bila način da se dokažemo i izrazimo. Nakon više od deset godina i naših prvih nastupa danas sa sigurnošću možemo reći da smo usavršili sposobnost prepoznavanja trenutka. Rasplesali smo podije najboljih hrvatskih klubova, surađivali sa mnogim tvrtkama, upoznali zanimljive ljude i uvijek se trudili nadmašiti očekivanja. Veselimo se svakom novom izazovu jer zadovoljna publika je naša najveća nagrada.

Naš glazbeni izričaj idealan je spoj modernog i starijeg zvuka. Uključuje velik broj žanrova i po potrebi uz vašu sugestiju želimo udovoljiti svaku priliku. Mi pratimo trendove, radimo na vlastitom usavršavanju i konstantno ulažemo u tehnologiju. Trudimo se biti korak ispred i ponuditi najbolji glazbeni doživljaj. Članovi smo Hrvatske glazbene unije i posjedujemo ZAMP licence. Svoje poslovanje izvršavamo profesionalno i transparentno. U suradnji sa partnerima u mogućnosti smo ponuditi ostale usluge vezane za vaš event ili vjenčanje.

Uz temeljite pripreme i brigu o detaljima svakoj prigodi odajemo jednaku pažnju. Prilagođavamo se trenucima, uvijek pokušavamo izmamiti osmjehe i ostaviti najbolji dojam. Želimo saznati više o vašem događaju, nazovite nas ili pošaljite upit i saznajte zašto smo idealan izbor za vaš event.

Alen  Idejni začetnik EventDJ agencije koji se nikada ne zaustavlja samo na ideji. Alen je čovjek od akcije! Iza njega je više od 10 godina iskustva i nekoliko tisuća odrađenih nastupa. Surađivao je s mnogim poznatim tvrtkama na raznim eventima, te nastupao u najboljim hrvatskim klubovima. Alen je tehnički perfekcionist, pobjednik i finalist mnogih DJ natjecanja. I vjerujte nam, svaki novi event za njega je finale.

Alen

Idejni začetnik EventDJ agencije koji se nikada ne zaustavlja samo na ideji. Alen je čovjek od akcije! Iza njega je više od 10 godina iskustva i nekoliko tisuća odrađenih nastupa. Surađivao je s mnogim poznatim tvrtkama na raznim eventima, te nastupao u najboljim hrvatskim klubovima. Alen je tehnički perfekcionist, pobjednik i finalist mnogih DJ natjecanja. I vjerujte nam, svaki novi event za njega je finale.

Dinko  Dinko se profesionalno bavi glazbom od 1994. Neslužbeno? Odmalena! Trenutno ga slušate svakodnevno na Otvorenom radiju. Svašta ga zanima, na umu ima 100 stvari, a na kraju napravi - dvije. Dovoljno, jer ih radi savršeno! Za Dinka glazba je život u pokretu - mentalnom ili fizičkom. Pokretač je dobrih vibracija i brine za uživanciju bez granica.

Dinko

Dinko se profesionalno bavi glazbom od 1994. Neslužbeno? Odmalena! Trenutno ga slušate svakodnevno na Otvorenom radiju. Svašta ga zanima, na umu ima 100 stvari, a na kraju napravi - dvije. Dovoljno, jer ih radi savršeno! Za Dinka glazba je život u pokretu - mentalnom ili fizičkom. Pokretač je dobrih vibracija i brine za uživanciju bez granica.

Slaven  Slaven je slavan! Jedan je od prvih (i najboljih) polaznika Dj Akademije. Slaven je profesionalac koji posjeduje široku fonoteku glazbenih žanrova. Ljubitelj je detalja pa možete biti sigurni da će se za nastup i vaš event pripremiti do najsitnijih detalja. Tijekom godina i nastupa u najboljim klubovima, razvio je poseban talent za prepoznavanje trenutka i atmosfere na podiju.

Slaven

Slaven je slavan! Jedan je od prvih (i najboljih) polaznika Dj Akademije. Slaven je profesionalac koji posjeduje široku fonoteku glazbenih žanrova. Ljubitelj je detalja pa možete biti sigurni da će se za nastup i vaš event pripremiti do najsitnijih detalja. Tijekom godina i nastupa u najboljim klubovima, razvio je poseban talent za prepoznavanje trenutka i atmosfere na podiju.

Dario  DJ-iranjem se bavi 20 godina i pokriva široki spektar raznih glazbenih stilova. Dario je hodajuća fonoteka i zna što pali na podiju. Svaki izazov odrađuje sa smiješkom i svojim glazbenim odabirom pogodi svaki put. Dario je dio Otvorenog radija gdje radi kao audioproducent i brine se za sound i musicbrending. Pliva Dario u producentskim vodama kao riba, neke od njegovih hitova zasigurno ste čuli i na njih plesali.

Dario

DJ-iranjem se bavi 20 godina i pokriva široki spektar raznih glazbenih stilova. Dario je hodajuća fonoteka i zna što pali na podiju. Svaki izazov odrađuje sa smiješkom i svojim glazbenim odabirom pogodi svaki put. Dario je dio Otvorenog radija gdje radi kao audioproducent i brine se za sound i musicbrending. Pliva Dario u producentskim vodama kao riba, neke od njegovih hitova zasigurno ste čuli i na njih plesali.


Preko deset godina iskustva i uspješnog rada na različitim eventima

Pogledom na naše reference vidi se da su našu profesionalnost i pristupačnost prepoznali jedni od najboljih:

Dojmovi naših klijenata


Partneri

 

Mijić – Photography & Videography

fotografija i video

Embrio Production

audio i video produkcija