DJ usluge

Domjenak, korporativni event, predstavljanje proizvoda

EVENT DJ AGENCIJA

Dobra glazba je idealna kulisa za ugodna druženja, zaokružuje dojam i poboljšava doživljaj. Našim glazbenim odabirom nastojimo uljepšati svaki trenutak i opravdati vaša očekivanja. Za nas svaki event je poseban, bilo da se radi o poslovnom ili neformalnom događaju. Svjedočili smo raznim prilikama, poslovnim domjencima i onima koji su se pretvarali u tulum do jutra. Kakav god event bio, vašu ideju želimo provesti u stvarnost.

 

Urbana i tradicionalna vjenčanja, DJ uz bend, party vjenčanje

Vjenčanje je zasigurno jedan od najposebnijih događaja u našem životu. Na taj poseban dan na nama je da vas zabavimo i pružimo najbolje glazbeno iskustvo, baš onako kako ste Vi zamislili. Ako želite glazbu koja će ugoditi svim generacijama, mi smo idealan izbor za vas. Mladencima smo na usluzi, slušamo sugestije ili savjetujemo oko glazbenog repertoara. Vršimo usluge izrade mikseva za koreografije prvog plesa. Kontaktirajte nas, podijelite sa nama vaše želje i zamisli, učinimo zajedno vaše vjenčanje još posebnijim.

 

Plesna glazba različitih žanrova za klubove, kafiće i restorane

Pun podij je nešto što nas nadahnjuje i tjera da rasplešemo svakog tko na njega kroči. Našim odabirom i tehnički savršenim setovima uvijek se trudimo ne ostaviti slušatelje ravnodušnim. Kombinacijom različitih žanrova i stečenim znanjem prepoznavanja trenutka uvijek tražimo pozitivne reakcije. Gdje god gostovali na njih smo i naišli, provjerite našu dostupnost i uvjerite se zašto je tako.  


Mobilna tehnička rješenja

Mobilni DJ pultovi, vrhunski kompaktni razglasni sistemi

U ponudi imamo više setova mobilnih DJ rješenja, koja uključuju kompaktne razglasne sisteme renomiranih tvrtki FBT, RCF i Mackie, DJ opremu marke Pioneer DJ i Native Instruments, mobilne pultove tvrtke American DJ i LED rasvjetu tvrtke Chauvet. Uz brigu o glazbi, veliku pozornost odajemo tehničkoj strani naših nastupa. Prilagođujemo naš setup vašim potrebama, trudimo se da svaki naš nastup prezentiramo vizualno i glazbeno bez kompromisa.