DJ i voditelj za party ili tradicionalno vjenčanje, DJ uz bend, rasvjeta za vjenčanje

Vjenčanje je zasigurno jedan od najposebnijih događaja u našem životu. Na taj poseban dan na nama je da vas zabavimo i pružimo najbolje glazbeno iskustvo, baš onako kako ste vi zamislili. Ako želite glazbu koja će ugoditi svim generacijama, mi smo idealan izbor za vas. Mladencima smo na usluzi, slušamo sugestije ili savjetujemo oko glazbenog repertoara. Nudimo uslugu izrade mikseva za koreografije prvog plesa. U ponudi imamo najmoderniju dekorativnu i party rasvjetu koju je moguće implementirati u svaki prostor. Kontaktirajte nas, podijelite sa nama vaše želje i zamisli, učinimo zajedno vaše vjenčanje posebnijim.

DJ, razglas i rasvjeta za domjenak, korporativni event, predstavljanje proizvoda

Dobra glazba je idealna kulisa za ugodna druženja, zaokružuje dojam i poboljšava doživljaj. Našim glazbenim odabirom nastojimo uljepšati svaki trenutak i opravdati vaša očekivanja. Za nas svaki event je poseban, bilo da se radi o poslovnom ili neformalnom događaju. Svjedočili smo raznim prilikama, poslovnim domjencima i onima koji su se pretvarali u tulum do jutra. Kakav god event bio, vašu ideju želimo provesti u stvarnost.

DJ za klubove, kafiće i restorane

Pun podij je nešto što nas nadahnjuje i tjera da rasplešemo svakog tko na njega kroči. Našim odabirom i tehnički savršenim setovima uvijek se trudimo ne ostaviti slušatelje ravnodušnima. Kombinacijom različitih žanrova i stečenim znanjem prepoznavanja trenutka uvijek tražimo pozitivne reakcije. Gdje god gostovali na njih smo i naišli, provjerite našu dostupnost i uvjerite se zašto je tomu tako.  


Naše usluge