Mi smo DJ-i. Mi volimo mixati glazbu!

To radimo s velikim brojem glazbenih žanrova, a naša masivna zbirka sakupljana je godinama te uključuje izvrsnu glazbu iz bilo kojeg stila / žanra kojeg možete zamisliti. Naravno, svaki događaj za nas je jedinstven i trudimo se kroz razgovor s vama otkriti idealnu kombinaciju. Nikada svoje klijente ne fokusirano u nepopustljiv setlist. Svjesni smo da postoji velika razlika između događaja u klubu i vjenčanja. Zato naše playliste pripremamo zasebno za svaki event, kako bismo bili sigurni da su svi na vašem događaju uključeni u ples.

Potičemo vas da budete dio procesa odabira glazbe

Drago nam je čuti vaše prijedloge, kakvi bismo mi DJ-i bili da ne slušamo upravo vas. Ponekad su naši klijenti podosta specifični oko onoga što žele, a nama je to izazov kojeg rado prihvaćamo. Odlučite li nama prepustiti sve konce u ruke, vjerujte nam da nećete požaliti. Naše iskustvo i stručnost stvorit će najbolji set za vaš događaj.

U potpunosti smo usredotočeni na svaki event i želimo da na kraju svega odlazite doma zadovoljni pjevušeći vašu omiljenu pjesmu. Vidimo se!